PRESENTATIE


De autocamping Šmica is ingericht deels op gras, deels op bosgrond aan de oever van de ongerepte rivie,r de Savinja, niet ver van het schitterende dal Logarska dolina op een hoogte van even meer dan 500 meter boven de zeespiegel. Het vormt een ideaal uitgangspunt voor bergbeklimmen, het maken van bergtochten en voor watersporten.

smica
hisa

Als men op de camping wil overnachten en men heeft zelf geen dak boven het hoofd, dan kan men op de camping ook een tent of een caravan huren. Ook heeft men kajaks en raften ter beschikking, waarmee men onder begeleiding tochten organiseert op de Savinja, waar men ook kan zwemmen en vissen. Interessant is ook een uitstapje naar de bron van de Savinja, de waterval Rinka in het dal Logarska dolina. In deze parel van natuur zijn er naast natuurlijke bezienswaardigheden, zoals de dalen Robanov kot, Matkov kot, de ijsgrot Snežna jama enz. ook nog vele andere mogelijkheden voor sport en recreatie, vooral om te wandelen, bergwandelen, bergklimmen en alpinisme, fietsen, parachutespringen, paardrijden, raften en kajakken. Liefhebbers van tennis kunnen een partijtje spelen op de twee tennisbanen op de camping.

rafting kolesarji


Bergwandelaars kunnen met de rugzak op de rug een tocht maken over de Raduha, Ojstrica, Korošica en andere toppen in de omgeving.

narava slike

 

Presentatie Location Prijslijst Links Informatie