PREDSTAVITEV IN PONUDBA


Avtokamp Šmica je urejen na deloma travnati in gozdnati površini na obrežju neokrnjene reke Savinje in nedaleč od prečudovite Logarske doline na nadmorski višini nekaj več kot 500 metrov. Je idealno izhodišče za planinarjenje in športe na vodi.

smica
hisa


Če bi si želeli prenočiti v kampu, pa nimate s seboj strehe nad glavo, vam v kampu posodijo šotor ali počitniško prikolico mogoč pa je tudi najem bungalova. Prav tako imajo na voljo kajake in rafte, s katerimi organizirajo vodene ture po Savinji, v kateri se je mogoče tudi kopati ali loviti ribe. Zanimiv je ogled njenega izvira, slapa Rinke v Logarski dolini. V tem naravnem biseru je poleg naravnih znamenitosti, kot so Robanov kot, Matkov kot, Snežna jama itd., še veliko možnosti za šport in rekreacijo, predvsem pohodništvo, planinarjenje, alpinizem, kolesarjenje (možnost izposoje koles v kampu), skoke s padalom, jahanje, raftanje, vožnje s kajaki; ljubitelji tenisa pa lahko partijo igre odigrajo tudi na dveh peščenih igriščih v kampu.

rafting kolesarji


Planinci jo bodo z nahrbtnikom na ramenih mahnili na Raduho, Ojstrico, Korošico in na druge vrhove. 
Kamp je urejen na deloma travnati in gozdnati površini, drevje pa daje senco v celotnem delu kampirnih površin.

narava slike


V bližini/v kampa/u se nahaja tudi restavracija, v neposredni bližini (900 m) pa je tudi dobro založena trgovina.
V kampu stoji velik sanitarni blok, ki obsega 4 tuše, 8 stranišč (eno invalidsko), 12 umivalnikov,  4 korita za pomivanje posode, 4 korita za pranje perila. Količina tople vode je neomejena! Za uporabo pa je na voljo tudi en izpust za sanitarne vode/fekalije za avtodome, izpust za kemični WC.


Ponudba Lokacija Cenik Povezave Informacije